11.12.2014

VIIMENEN YÖ

Siis se on vaan niin vaikee uskoa. Kauan toivottu, kauan odotettu, kauan kailotettu. Muutto. Ei pelkästään uuteen kotiiin vaan muutos myös mun elämään. Voi alottaa ihan alusta. Kukaan ei tiedä musta mitään uuessa koulussa, mulla ei oo mitää leimaa otassa, kellään ei oo tiettyä ajatusta musta, ennen ku ne tutustuu muhun. Vau.

Varpaista kihelmöi sormiin asti. Jalat ei vaan pysy paikoillaan ja kasvolihakset on jumissa hymyilemisestä. Ääni on käheä. Se huutaminen ei tainnu olla hyvä idea asiakaspalvelutyön puolesta. Maailma levenee ja rajana on vaan ei mikään. Sydän pomppaa rintakehästä ja iloa tuntuu olevan kaikille. Se ulottuu avaruuteen saakka. En taia kestää. Miten minä? Kysymys, jonka oon esittäny parin edellisen kuukauden aikana biljoona kertaa. "Sää todellakin ansaitset sen ottaen huomioon mitä oot käyny läpi." Mutta minulle se ei ole syy. Se on tärkeääkin tärkeämpi kokemus. Tämän muutoksen ei pidä olla korvaus kokemuksille. Mutta silti uskon ansaitsevani sen.

Tänään bussipysäkillä nuori nainen jutteli mulle. Siitä tuli tosi hyvä fiilis. Ensyö on viimenen yö täällä vanhassa kodissa. Viimestä kertaa lähen huomen aamulla tuosta pihasta.

Tietokone ja monet muut tavarat on jo viety uuteen paikkaan. Sen takia tää teksi tulee julki kirjaston koneelta. Ja ilman kuvia. Mua jännittää. Nyt pitää jättää hyvästit talolle, joka on toiminut mun kotina kymmenen vuotta. Ei oo helppoo.

Seuraavan kerran kirjotan uudessa paikassa, kuvien kera. See ya!

6 kommenttia:

  1. Mihin muutatte? :) Vai haluutko ees kertoa :D

    VastaaPoista
  2. Kivasti kirjotettu! :) täällä teijän uudessa kodissa istun sohvalla. Kovin on nättiä ja tuoksuu "uudelle" :)

    VastaaPoista
  3. Ihana teksti <3 Melkeen tuli kyynel silmään !!

    VastaaPoista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥