27.11.2014

THINKING ABOUT

Nyt on käyny sellanen juttu, että ollaan jo aika pitkällä tässä muuttoprojektissa niin kaikki kakku - ja piirakkavuoat on jo siellä seuraavassa kodissa. Ois pitäny hoksata aiemmin, että oisin voinu viime viikonloppuna leipoa.

En oikeen tiiä tällä hetkellä, että mitä mieltä oon tästä muutosta. Todella ahdistunu olo välillä. Viikkoon jolla muutetaan sängyt, astiat, pyykkikone ja kaikki muu tarpeellinen, on kaks viikkoa. Voitteko käsittää? En tiiä onko se hyvä vai huono juttu. Tai että onko siihen pitkä vai lyhyt aika.

Lunta on satanu jo pariin otteeseen. Toivottavasti saadaan valkea joulu. Siihenki enää 27 päivää. En tunnusta omaavani Days Left Widgettiä alotusnäytöllä ties kuin tyhmille asioille. Syyslomalla kävi ajatus joulukalenterista, mutta sillon aattelin että joulukuuhun on vielä tosi pitkä aika. Kuinka ollakkaan, nyt mulla on kolme päivää aikaa keksiä jotain. Idiksii?

Pariviikkoa sitten varmistu myös mun matka Englantiin, Olgan kans. Kyseessä on yks Comenius projekti, johon helmikuussa 2014 meillä olleen Amyn vierailukin liittyi. Meiän matka tehään tammikuussa 2015, joten siitä lisää lähempänä. Mutta voin kertoo, etten oo ikinä käyny ulkomailla (ruotsia nyt ei vaan lasketa), en oo ikinä lentäny, en käyny edes Helsingissä. Joten tää tulee olemaan jättisuuri juttu.


Kaikki kuvaus, postauksien suunnittelu ja toteutus tuntuu pakkautuvan viikonlopuille valon ja ajan puutteesta. Siinä mielessä talvi on tosi ärsyttävää aikaa. Onneks viimestään helmikuussa alkaa päivät pitenee, kevätlukukausi uuessa koulussa ja muuttokin sillon jo ohi. Elämä kai palaa helmikuussa ennalleen. No tuota nyt en uskonu itekkään XD

 Ensviikko on täynnä tohinaa. Pari koetta, kuntotestit, joulushoppailua, itsenäisyyspäivä (siis MITÄ?!) ja hengailua Venen kans. Sitten alkaakin jo viikko, joka nukutaan patjalla.


 Muutamia jutskuja oon ostellu tässä parin viime kuukauden aikana. Mm. kuvissa näkyvät paidat ja uudet talvikengät.

Näkyillään!

2 kommenttia:

  1. Oi kiva oot muuttamasaa! Vai onko kiva(: Minne muutat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on se suurimmaks osaks kivaa :D Eiköhän se selviä täälläki jossain vaiheessa :)

      Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥