MEET TELLU


Oon -99 syntynyt teinityttö Oulunsta. Kiinnostuksenkohteena ovat erityisesti leipominen, kirjat, leivontablogit, kirjoittaminen, vieraiden kielien puhuminen ja erikoiset vaatteet ja niiden yhdistely. Ja tietysti blogin kirjoittaminen. Alotin bloggaamisen jo vuonna 2012 yhdessä ystäväni kanssa. Siitä jatkoin yksin bloggailua lifestyle-blogin muodossa. Sen jälkeen tietyt pakotteet johtivat blogitekstien poistoon ja puhtaalta pöydältä aloittamiseen aiheen kanssa. Se tapahtui 2013 huhtikuussa. Nyt ollaan tässä, leivontablogin pitäjänä janoamassa kehitystä.Haaveenani on matkustaa jonain päivänä ystäväni kanssa Lontooseen, eksyä sinne, pyytää vieraalla kielellä tuntemattomalta yhteiskuvaa, istua englantilaisessa kahvilassa koko iltapäivä ja maksaa kaakaostaan liikaa. Unelmoin myös laadukkaasta ja tasokkaasta leivontablogista.Rauhoitun parhaiten kun viikkaan tuolilla ja lattialla olevat vaatteet sänkyni sisällä lymyävään vaatekomerooni, avaan räppänän, laitan hiukset kiinni, puen ylleni collegeshortsini ja juon kulauksen kylmää vettä. Tykkään olla liikkeessä, enkä pysy kauaa aloillani, jos ei ole pakko.


Haluan olla erilainen kuin nii moni muu. Osoittaa sen pukeutumisellani, kiinnostuksellani, olemalla oma itseni. Toivon silti, että jossain on samankaltaisia ihmisiä, kuin minä. Kaveripiirissä sielunsiskot erottuvat ja tuntuvat läheisimmiltä, kun on jotain yhteistä.

Toivottavasti viihdyt Piece of cake- blogissa!

♥: tellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥