21.12.2014

SE OIKEA HUONE

Yks jännä etappi on taas ohi. Kaikki tavarat paikoillaan, ollu jo lähes viikon. Uuteen kouluun tutustuminen hoidettu, toikkarit saatu käteen. Seuraavaks joulu. Sen jälkeen uusvuos, varmaan Venlalla. Sitten pari viikkoa kaverilla käyden samalla Limingan koulua. Sen jälkeen Englantiin. Helmikuussa alotan uuessa koulussa. Sitten elämä rauhottuu, ei ole enää mitän isoa odotettavaa.

Otin just kuvia täältä uuesta huoneesta. Leivoin myös jouluksi yhen kakun. 


Kurkataanhan sitten tänne huoneeseen! Jaan sen mun pikkusiskon kans, tosin huoneessa on vaan sen sänky ja nukenrattaat.


Heti oven avattuaan törmää tällaiseen näkymään. Ihan oikealla on tuttu kapea lipasto, sen jälkeen näkyy pikkusiskon sänky, työpöytä ja mun sänky.


Tarkennetaan vähän oikealle, jossa nälyy mun reppu, kapea lipasto ja ne nukenrattaat.


Lipaston päällinen näyttää tällä hetkellä tältä. Saatuja joulukortteja ja tuikku. Kuten tästä kuvasta huomaa, lipaston vieressä on kaapisto.


Tämännäköinen kaapisto siis. Toisessa ovessa on laminan juliste ja kaapin päällä näkyy jouluvalot ja muutama kehys.
Sitten kurkataan hieman tarkemmin vasemmalle, eli työpöydän suuntaan.


Joululahjaksi saatu punanen purnukka, tyttötontut ja rippilahjaksi saadut kastehelmituikkukupit saa nyt ajaa joulukoristeiden virkaa.


Työpöydän alla taas on muutama lehtikotelo ja random pussi.


Työpöydän ja sängyn välissä on pieni yöpöytä. Pikkuveljen tekemä jakkara toimittaa sen virkaa ja takana pilkistelee toisen pikkuveljen piirtämä Aku Ankka - taulu.

Siinähän se nyt kaikenkaikkiaan oli! Tänä vuonna oon havahtunu siihen, että jouluun on enää alle viikko. Ja blogissa ei ole ainuttakaan joulupostausta. Voinko pistää syyn muuton niskoille?

Toivottavasti tavataan vielä ennen joulua, mutta jos ei, niin rentouttavat joulut teille! Ollaan kuulolla!


// muut huonepostaukset löydät tästä ja tästä. Myös viime joulun huonepostaus löytyy, kurkkaa se täältä.

2 kommenttia:

  1. woow kiva huone!! bongasin jonku über hienon kuvan tuolta ;)

    VastaaPoista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥