11.1.2015

#lifegoeson

Ei, mä en ole tällä kertaa lainkaan pahoillani siitä, etten oo postannu. En liioin joulusta enkä uudesta vuodesta, leivonnaisista puhumattakaan. Jo pitkään haaveena on ollu blogiton elämä. Elämä ilman vähäisen valon ja kuvien kans tappelemista, riittämättömyyttä itelleen ja jatkuvaa stressiä. Blogin kirjoittaminen muuttui talven tullessa ärsyttäväksi. Postauksia tuli harvoin, taso oli alhaisinta mahollista ja tekeminen pakkoa. Miksi jatkaa?

Kun uusi vuosi vaihtui, päätin, että tää on nyt tässä. Elämä on alkanut täällä Oulussa rullaamaan mahtavaan malliin, ja äitin sanoja lainaten "täällä on uus elämä". Tällä kertaa mun uuteen elämään ei kuulu blogi. Muutto ja uus koulu, ei kahta muutosta ilman kolmatta.

Kolme vuotta, puolet siitä tässä blogissa, saa riittää mulle. Vaikuttaa vähän siltä, että kun yks bloggaaja lopettaa, niin seurauksena on domino, jolloin lopettajia voi tulla kymmeniä. Moni mun seuraamista blogeista on loppunu, ja pysyny poissa. Tuntuu, ettei blogit oo enää ns. "muodissa", tarkotan tällä sitä, että lukijakunta on pienentyny, eikä kommentoijiakaan ole enää kuin ne muutamat vakituiset. Huomaan aktiivisuuspuutteen myös itsessäni. Miten asiakaspalvelutyötä voi tehdä ilman asiakkaita? Mikä on kirjasto, jossa ei ole kirjoja? Sama pätee blogiin, ei sisältöä ilman vuorovaikutusta lukijoiden kanssa.

Mun joulu meni ihan kivasti. Uuden vuoden vaihe taas oli aivan mahtava aatonaatosta siihen viikonloppuun saakka. Näin rakkaimpia ihmisiä ennen tätä tammikuun ruljanssia, joka alkaa huomenna. Kaks viikkoa bussilla kuljeskelua eestaas. Ja niinkun kaikille on jo varmaan selvää, sen jälkeen Englantiin.

Siinä jotain etukäteistietoa mun elämän jatkumisesta. Mua tuskin tulee täällä näkymään, mutta jätän tän blogin julkiseks niin voitte käydä kurkkimassa aina välillä, tai voitte katella vuita vanhoja reseptejä. Kiitos vielä kaikille mukana olleille <3

Huippua uutta vuotta 2015 !

Moi moi,
Teresa

#lifegoeson

8 kommenttia:

 1. Turha jatkaa sitä mikä ei tunnu enää omalta. Kaikkea hyvää sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Tellu, kaikkee hyvää sulle! ♥ Tiiät varmasti mikä on sulle hyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) ❤

   Poista
  2. Voi ei, sun blogia on ollu nii kiva lukee! Mutta tottahan se on, että ei sitä kannata pakosta tehdä! Kaikkee hyvää sulle!♥

   Poista
  3. Kiitos paljon! Ja samoin :)

   Poista
 3. Oi, tää sun blogi oli kyllä tosi kiva aina ku muisti selata ja katella mutta ymmärrän sun päätöksen täysin! Hyvää jatkoa sulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.... mikään ei pysyvää (tällane klisee tääki) :D Kiitos, samoin!

   Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥