24.7.2014

FOREST FAIRY & INDIAN

Nyt sitä on sitte jätetty taakse yks iso etappi elämässä. Rippileiri ja viime sunnuntaina olleet juhlat meni tosi hyvin. Ja mukavaakin oli. Toki väsymyshän siinä meinas sunnuntai-iltana alkaa painamaan, mutta rippijuhlat on kerran elämässä! No, ehkä näille vois jättää ihan oman merkinnän, sen verran ois asiaa.

Viimeksi höpöttelin mielikuvituksellisesta kuvausreissusta Petran kanssa. Tässä nyt muutamia satunnaisia otoksia metsänhaltijasta ja sen inkkarikaverista:



En älynnykkään miten hauskaa tuo vois olla! Vaikka kuvaustaidot ei kumpaisellakaan oo mitkään maagiset, niin mun silmään nää on ihan hyviä. Just tällasta tunnelmaa näihin halusinki. Ja maalilla ja vaatteilla leikkiminen nostatti pikkutellun esiin tuolta jostain.

Pakko vielä nostaa esiin pieni rippileirillä tapahtunu juttu. Eräs mun lukija (jota en ollu ikinä edes nähnyt ja joka oli samaanaikaanolleella musiikkikurssilla) tuli jututtaa mua! Siis wau. Terkut sinne Kalajoelle (muistinkohan edes paikkakunnan oikein.......). Se tilanne oli mulle tosi outo ja taisin vähä jäätyäkki siinä, mutta huippua että tulit juttelee :)

Tulkaa ihmeessä muutkin moikkailee jos törmäillään!

Sellasta, palaillaan seuraavaks ehkä rippijuttujen parissa :)

10 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ! :) ♡

    VastaaPoista
  2. Ei voi sanoo vaanku että vaau! :3 Ihan törkeen hienoja kuvia, ette tekää hullumman näkösiä oo ;)
    -toivo

    VastaaPoista
  3. Ihana hame sulla!! Ja wautsi tuo ylimmistä kuvista oikeanpuoleinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hameesta kunnia kuuluu Petralle! Sekä korusta ja huivista. Kiitos :)

      Poista
  4. ENKESTÄ KU OOTTE NII KAUNIIITA! t. kase

    VastaaPoista
  5. vaau niin hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, sulta tuo ei voi olla muu ku kohteliaisuus! :)

      Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥