3.8.2014

RIPPILAPSI

Tästä kesästä ei tullu ihan sellanen blogikesä kun kuvittelin. Postauksia on tullu harvoin, mutta oon ollukkin paljon menossa. Vaikka niukka kesä blogin puolella, niin se ei tarkoita etteikö mun reaalikesä ois ollu huippu! Huippu pitkään aikaan. En edes muista millon oon nauttinu kesästä näin. Kohta on myöskin aika tehdä kooste mun listasta Mitä aion tehä kesällä. Vaikka eihän se kesä vielä lopu, loma vaan.

Mielenkiintosia reseptejäki on kertynyt to do- listalle kesän aikana. Toivonmukaan pystyn toteuttaa ne kaikki tässä tulevina viikkoina :)

Jokatapauksessa, vähän pitkäksi venähtäneen tauon takana syypää on ollut kiire ja meillä tehtävä remontti. Mun mielestä rippijuhlissa olleet tarjottavat ei silti kuvissa vanhene, joten tässä tulee!


Aiheesta hieman poiketen, tältä näytti tuore rippilapsi juuri itkeneenä, liian vaaleissa sukkahousuissa ja isojen vesipisaroiden alkaessa tippumaan taivaalta. Olo oli yhtäaikaa haikea ja onnellinen sekä väsynyt.


Tonnikalapiirakkaa / Koripohjapiirakoita


Banaaniaurinko


Turkinpippuripikkuleipiä / Rocky Roadeja / Kahvikehriä



Hedelmäsalaattia / Vihersalaattia halutessaan leipäjuuston, cashewpähkinöiden ja fetajuuston kera


Kahvia / Teetä


Mansikka Britakakku


Omenamehu ja lemonlimsa sekoitusta / Mansikkamehua


Veli, joka pääsee ensikesänä ripille.

Kaikenkaikkiaan onnistuneet juhlat! Tarjottavat oli mun mieleen, vaikken valitsemiseen osallistunut juuri ollenkaan. Vieraita tuli ja meni aina kello 14:sta kello 22:een. Kiitos kaikille!

Rippikoulu on tosiaan unohtumaton kokemus.

8 kommenttia:

  1. Oli herkulliset tarjottavat teillä! :P Ja sinä olit nii kauniina! Oot kyllä vieläki :* :DD

    VastaaPoista
  2. Anonyymi5/8/14 22:05

    Oiiii, aivan ihanan näköset tarjottavat ja sinä kans!! Onnee kauheesti!!♥

    VastaaPoista
  3. Anonyymi6/8/14 10:11

    Onnea!! ♥ Ihanan näköiset tarjoilut ja ihana sinä!!

    VastaaPoista
  4. Kaunis rippinuori! Ja kiitokset juhlista. Kiva blogi ja paljon hyviä kuvia! :)

    VastaaPoista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥