31.10.2014

VIIMEINEN...

... tätä kuuta.

Ei ikinä, siis ei ikinä, mulla ole blogihistoriani aikana ollut näin pitkää taukoa kirjoittamisesta. Ja sen tuntee, kun alkaa kirjottaan, että sormet vaan alkaa pomppimaan hallitsemattomasti näppäimistöllä ja tekstiä syntyy 26 riviä sekunnissa.

Oon välillä miettinyt tuskastumiseen asti suuntaa johon lähtisin tään blogin kans. Tuntuu etten vaan pysty siihen mihin ite haluaisin. Kuukauden aikana oon ehtiny kaivata leipomista useaankin otteeseen, mutta tukahduttanut sen kaipuun letuilla, pannareilla ja kääretrtuilla. Kakkuja mä haluan tehdä, nyt varsinkin kun sain uuden irtopohjavuoan. 

Välillä tuntuu että kaikki muut leivontablogit on paljon parempia ja tarpellisempia ku tää mun. Mihin tätä muka enää tarvii? Toisaalta, silti haluan tehä tätä.


Ens kuussa tapahtuu isoja asioita. Kaikki vaan tapahtuu liian nopeeta, silti jouvun vielä oottamaan. Ja niin tekin, koska vielä en paljasta mitään.

Leivoin viimeviikonloppuna pikkuveljen synttäreille skeittikakun. Oli hauska kokeilla jotain erilaisempaa.On mukava olla täällä taas. Aion jatkaa niin kauan kun hyvältä tuntuu.


Lähen tänään Ouluun. Toivottavasti ehtisin värkätä sen videon parissa josta mainitsin jo aiemmin.

En lupaa tän blogin suhteen mitään, ettette joudu pettymään. Nähdään pian! pus ♥


// toivottavasti joku vielä eksyy tänne......

11 kommenttia:

 1. Mä oon vielä täällä!:D

  VastaaPoista
 2. Tää on yks mun lempiblogeista!

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan! Jee hyvä kirjotus, tee vaa tosiaanki nii ku ittestä tuntuu eläkä ota yhtään ressiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana huomata että ymmärrätte! Nyt viimeistään tuli sellanen olo, että mä haluan todellakin jatkaa.

   Poista
 4. hei jee, jatka vain! :)

  VastaaPoista
 5. Mun lemppari blogi! Täällä ollaan :)

  VastaaPoista
 6. Sua tarvitaan! Sulla on aina kivoja reseptejä mitä tekee mieli kokeilla!:)

  VastaaPoista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥