21.9.2014

MUN KOPPI

Ja jatketaan vielä hitusen näillä sisustusjutuilla! Huonepostaus siis tiedossa.

Jos haluat kurkkia mun huonetta ajalta, jolloin asuin vielä sisällä, niin klikkaappa tätä.

Asiaan sitten! Yritän mahollisimman loogisesti selittää mikä on missäkin, koska videomahdollisuutta ei ollut.
Otin kuvia huoneesta ennen, kun aloin sitä siivoomaan. Siinäpä se karu totuus käy ilmi. Rumahan se oli. Tämä näkymä kohtaa heti, kun ovesta sisään astuu.Edelleen ovelta katsottuna, sängystä vasemmalla, on mun työpöytä. Jakkara ja tuikkukuppi ovat uusia. Ikeasta ja rippilahjaksi.

 

Kaks kuva takaperin näkyy hieman tämän lipaston laatikoita. Se sijaitsee siis ovesta katsottuna vasemmalla, työpöydän vieressä.Siinä taas ennenjälkeen-kuvaa. Imuri on vielä huoneessa, mutta silti näky ei ole yhtä kamala kuin ennen-kuvassa!Kaks kuvaa takaperin näkyy tämän hyllykön alempi hylly. Kaikki hyllyillä olleet kamat heivasin huoneesta kokonaan pois ja asettelin tilalle omia tavaroita. Tuikkukuppi, tuikut ja tulitikut ovat Pentikistä.Heti ovesta oikealla löytyy mun koulureppu, jonka sain rippilahjaksi ja reinot. Kun siirtää katseen kengistä ylös, näkee tän pyykkipojan jonka vihdoin sain seinälle!Sängystä oikealla on puunvärinen kaapisto,joka on täynnä petivaatteita ja makuupusseja. Samalla seinustalla on myös ekassa kuvassa vähän näkyvä kuntopyörä. Niissä ei ollut oikein kuvattavaa.

Tälläkertaa ei niin täydellinen huonepostaus! Mitä ootte mieltä huoneen muodonmuutoksesta?

Reipasta huomenna alkavaa viikoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥