17.3.2014

smile, idiot. i love you.

Tänään oon ollu tosi energinen ja iloinen. Johtuu varmaan siitä, että Amo oli tosi hyvällä tuulella ja tartutti sen muhun. Muutenki tosi paljon kivoja juttuja tiedossa; ripari, harrastepäivä, yks jännä reissu, tetti maailman parhaaseen tettipaikkaan jne. jne. Aurinko näkyy jo lähestulkoon joka päivä ja pääsiäinenkin kolkuttelee ovella. Pyöreästi sanottuna pari kuukautta koulua ennen lomaa. Kesäksi mahtavia suunnitelmia. Ai. Että.

Tänään ei kuitenkaan aiheena ole mun kesäsuunnitelmat (haha joo, semmonenkin postaus on siis suunnitteilla, nyt jo :D) vaan toissaviikonloppuinen yökyläreissu Petralle. Kuvia tuli otettua ihan runsaalla kädellä, laadusta ja sisällöstä ei vaan oo takuuta. Sekavaa settiä, sanottaisko. No ei siinä mitään, luvan kanssa seuraavat kuvat, naaaaaattikaa!



Perjantai-iltana siis saavuin Petran kotiin. Lepposella asenteella lähettiin meän viikonloppua rakentamaan, joten sängyllä makoilu, dataaminen ja juttelu oli suurena osana meän iltaa.

Löhöily vaihtui pianon pimputteluksi ja piirtelyksi illan edetessä. Rento meininki ja maailman paras seura oli ainut mitä oikeastaan tarvitsin.



 Mulla oli tosi kiva olla, ja asiat vaan tuntu tosi luonnollisilta, vaikka tää oliki mun eka yökyläily Petralla. Olin heti ku kotonani.


 Lauantaiaamunana lounaan aikaan kun herättiin, tuo parempi puolisko teki meille maailman parasta puuroa. Se oli jotain kuntopuuroa, ja voin sanoa etten oo koskaan syöny mitään niin hyvää :D Mukana menossa oli myös mustikkamehu (aijjaijjai) ja neliön muotoinen ruisleipä. Kotoisaa mutta silti paljon erilaisempaa kuin meillä.


 Päivä jatkui tuunaillessa johtoja. Petra näki mun laturin ja innostu heti koristelemaan omansakin, haha. Niitä sitten tehtiin käytännössä koko päivä, jutellen ja nauraen siinä lomassa. (Jos teitä kiinnostaa pikku DIY-vinkki, niin kertokaahan! Tässä ois mulla postausainestakin :))

Ulkona oli niin hieno sää, että aateltiin vähän lähtä kuvailemaan. Ovesta ku astu ulos, ni eihän siinä pystyssä pysyny ku puhuri oli kaataa kumoon. Aurinkoki oli liian kirkas kuviin. Se siitä hyvästä kuvaussäästä.


Samis takit, melkein samis lökärit.... Ai mitennii ollaan noloja??? No ei, nuo oli ihan vahinko :D


 Haha tää on musta ehkä maailman söpöin kuva :DD

Nonni, kiinnostaisko teitä vielä kuulla mun naistenpäivästä? :D Myöhässä toki pikkasen, mutta eihän se sitä tunnelmaa poista. Kaikki nyt ei aina voi olla ajallaan, jonkun täytyy olla se matti myöhänen..... Tosin se "joku" tahtoo olla yleensä minä :D

Hirmusesti postausideoita, kuviakin valmiina, osan toteutus puuttuu, aika rientää, tekemistäki jostain aina pukkaa. Haluaisin postata joka päivä, mutta jotenki se ei koululaisena oo mahollista. Nähdään siis seuraavalla kerralla, sitten kun sen aika tulee! ♥

xTellu

8 kommenttia:

  1. DIY tosta laturi jutusta !!

    VastaaPoista
  2. Olipas jotenki ihanan pirtsakka postaus, semmonen ilonen! :D
    Nuista kesäsuunnitelmista, että kai minäki kuulun niihin...? ;)

    t.tiitti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nohei, ei perinteitä voi jättää! Tuun taas teille pariks viikoks ja tehää joku extempore reissu taas! :P

      Poista
    2. joooo ja mun päättäribileitä ei sovi unohtaa!!!!!!!!!! t. kasperi

      Poista
    3. hyvä ku muistutit............... :'D ps. nauran nimimerkille

      Poista
  3. voi ollaampas me oikein söpöjä ja hemasevia muru♡♥

    VastaaPoista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥