18.3.2014

BREAKFAST

Moi, mikä fiilis? Mulla on erittäin hyvä. Tänään tapahtu taas jotain, mikä tekee mut iloseks vielä monta päivää tästä eteenpäin. (Kuulette sen myöhemmin.) Ainakin toivon niin. Nyt ois semmonen olo, että vois taas tehä Mikä tekee onnelliseksi -postauksen, mutta taidan jättää väliin.

Naistenpäivän sunnuntaina olin yksin kotona, ja mikäs sen parempi tapa viettää se, kun tehden ihanaa välipalaa ja kuvaillen. Oli niin herkullinen breikki, että saatte tekin siitä nyt osan. :)


Välipalaani kuului banaania, viinirypäleitä, riisikakku, kaakaota, turkkilaista jogurttia mustikoiden, myslin ja hunajan kera sekä pari suklaan palaa.


Kaakao ja suklaa oli vähän niinkuin jälkkäriksi.


Saatiin Petran kanssa hänen isältään naistenpäiväkukat! Kui söpöä


Niinkun jo kerroinkin viime postauksessa, niin  mulle on tapahtumassa hirveästi kaikkea kivaa. Sehän nyt luonnollisestikin meinaa postauksia, että pysykää kuulolla mussut ;)

xTellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥