19.2.2014

aktiivipäivän löhöhousut

Siis ei oo todellista mikä urheilupäivä... En hehkuta enempää ku Sotshi pursuaa joka tuutista, mutta huhhuh.

Mun oli tarkotus tulla postaileen jo viikonloppuna, mutta olympialaiset oli niin kiinnostavaa katottavaa että postailu jäi vähemmälle. Lauantaina (mulla oli päällä nää kamat) sain suunnitelmieni mukaan tehtyä jotain järkevää löhöilyn sijaan ja tuloksena olis reseptiä tiedossa.

Nyt kuitenkin teille toinen ostos, jonka tilasin sen luumuhameen kans samaan aikaan.


Kyseessä siis rennot collegepöksyt, tummanharmaana. Nää on sika lämpimät ja niin hyvät jalassa. Kivat resorit lahkeissa ja vyötäröllä älyttömän söpöt nauhat. Ja näköjään reikäkin sukassa.


Ehkä vuoden käytetyimmät housut. Koulun jälkeen tekee mieli vaan vetää nää jalkaan, keittää kaakaota ja kaivautua puhelimen kans viltin alle pehmeeseen sohvan nurkkaan. Tai keskittyy kattoon olympialaisia


Yks takatasku on kiva yksityiskohta, vaikka ihan kotiolohousuissakin. Nyt mä lähden vähän reenaa matikkaa, ens viikolla enää kolme koetta ja sitten ah, loma.

Kivaa loppuviikkoo, pus♥ hyvä suomiiii!!!!!!!

xTellu

6 kommenttia:

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥