21.12.2013

Leivonnaiset 2013

Asujen tapaan, nyt tulee myös vuoden leivonnaiset! Löydät näiden leivonnaisten reseptien linkit bannerin alapuolella olevasta sivukokoelmasta "RECIPES".Mikä miellytti eniten teidän silmää? Entä makuhermoja?

xTellu

9 kommenttia:

 1. tuu mullekki tekeen jotain hyvää ;)

  VastaaPoista
 2. Noista kakkukekseistä sen verran, että millä ohjeella teit noita??
  Ite oon tehny monesti kakkutikkareita ja ne on onnistunut. Siinä ohjeessa jolla oon tehny niin taikinasta pitää paistaa eka kakku ja esim. Seuraavana päivänä se kakku murustellaan kulhoon ja siihen lisätään riippuen ohjeesta vaikkapa tuorejuustoa. Sitten siitä tulee semmoinen massa josta on helppo pyöritellä niitä palloja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on kans yks tapa tehä nuita! Ite koin vaa vähätöisemmäksi ton muistaakseni Pirkan lehestä otetun ohjeen.

   Poista
 3. Ps. En kyllä ite oo mikään leipurimaestari:)) :D enkä tarkottanu sitten tuolla edellisellä kommentilla että et osais leipoo ja sillee... :)

  VastaaPoista
 4. Ite oon tehny noista sun ohjeella vaan macaron-leivoksia, ne oli sairaan hyviä! :) Onnistuin tekemään pari ihan hyvännäköstäki! :D

  VastaaPoista
 5. Daim-kakku ja appelssiini-suklaajuoma näyttää herkullisilta :3

  VastaaPoista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥