10.11.2013

Isänpäivä kakku

Tänään on isänpävä. Tein eilen meän isälle kakun, ja ajatteli jakaa ajatuksia siitä.Tässä kerron teille, miten ja millasen kakun tein meän isille.
Tein "kakkupohjan" kahdesta kääretörttupohjasta. Tää on hyvä idea, jos ei halua perinteistä ympyrän mallista täytekakkua. Kääretorttupohjista voi muotoilla haluamansa muotoisen kakun, tai ihan vaan pitää sen suorakaiteen muotoisena. Minä käytin tuota viimeksi mainittua.

! Kostuta ensimmäinen pohja. Mää käytin sellasta mansikkamehua kostukkeena, koska väliin tulee myös mansikkaa.
!  Mää täytin kakun pakastemansikoilla jotka olin sillä survaimella survonu hilloksi. Levitin sen eka pojalle ja päälle asettelin siipaloituja banaanin paloja.! Laitoin vielä sokerilla maustettua kermavaahtoakin kerroksien väliin.! Kakusta tulee aika korkea. Muista kastella joka kerros!


! Jos haluatte joskus tehdä täysin samanlaisen kakun kuin minä, laitan tähän määriä, mitä käkytin kussakin aineessa tähän kakkuun. Löydät ne tuolta lopusta.! Lopputuloksen voi viimeistellä purkillisella kermaa tai näin niinku mää tein; helposti, nopeasti ja hyvän näkösesti ;) Kakun voit koristella totta kai haluamasi tavalla, kirjoittaa siihen jotain, tai muuten vain muotoilla siihen jotain kuvioita. Mää jätin ton kakun tuollalailla taiteellisesti rönsyileväreunaiseksi, mutta ei se paljoa makua haitannu! Laitan teille tähän nyt niitä tarvikemääriä:

♥ Pakastemansikoita meni ehkä jotain 4-6 dl
♥ Banaaneja meni 3-4 kpl.
♥ Kermavaahtoa 5dl (kaksi flora vispiä)
♥ Kaksi kääretorttupohjaa
♥ 1 maitosuklaalevy


Mitäs tykkäsitte vähän erilaisemmasta leivontapostauksesta? :)

Hyvää isänpäivää teille! ♥xTellu

2 kommenttia:

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥