2.11.2013

At the cottage

Ollu tässä viimeaikoina vähän muutakin mietittävää kun blogi. Kuvia on kerääntyny kolmen postauksen verran, mutta ei ne koneelle asti oo ehtiny.


 It is not a game. It is not a joke. It is your life. So live it to the fullest.

 Sain mummolta ihanat polvisukat, jotka pääsi heti käyttöön. Läpimät ja kivan värisetkin. Stay my brother and friend forever.

 Se metsä oli niin raikas, vihreä, mutta kaadettu, harva.


 Se ranta oli kiviröykkiö jota pitkin pystyi kävelemään vaikka kuin kauas. Siellä sai miettiä päänsä puhki. Tai vain selventää  se.


 Ootteko koskaan kuullu 7 Wonders- nimisestä pelistä? Jos ette, niin olis jo aikakin.


 Entäpä ootteko kuulleet pienistä pojista jotka pelaavat Blokusta omilla, yksinkertaisemmilla säännöillään?


 Entäpä siskoista, jotka rakastavat toisiaan yli kaiken?Tuntuu että enää vaan viikonloppuna on aikaa postailla, ja yleensäkin olla koneella. Viikolla sitä käyään pari kertaa päivässä puhelimella blogi tsekkaamassa ja joka kerta on käyny mielessä että ne kuvat pitää laittaa koneelle.

Mutta mulle sopii kyllä semmonenki järjestely että viikonloppuisin postaillaan ja viikolla keskitytään kouluun. Toivottavasti teillekkin...? :o Parempaan ei nimittäin tällä hetkellä pysty.

Toissapäivänä oli halloween ja tänään toka marraskuuta. Ite en halloweenia pahemmin juhlistellu.

Nyt ollaan viikko jo myöhässä näistä kuvista, mutta jälkifiilistely on välillä ihan jees. Syyslomaviikon loppupuolella oltiin koko perheellä mökillä Pihtiputaalla. Sieltä on tän postauksen täytteeksi laitetut kuvat otettu.

Missä merkeissä teän loma meni? Kotona, kavereilla, nukkuessa vai ehkä ulkomailla?

xTellu

4 kommenttia:

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥