23.4.2014

Sähäkät kikkarat

Jo jonkunaikaa sitten kyselin teiltä kiinnostusta kampauspostaukseen. Nyt ois vihdoin sen aika.

Monessa blogissa on ollut kampausvinkkejä kiharoiden tekoon, ja oon niiden avulla yrittänyt ittellenikin väsätä kunnollisia käkkäröitä. Eitoivotulla tuloksella. Toinen puoli on saattanut tulla liian laimeaksi ja toinen säkkäräksi suoristusraudalla tehden. Puikolla taas ei yletä itse taakse, ja siltä se näyttää myös lopputuloksessa. Kauneudesta on kärsittävä myös tavallisilla patukoilla kiharoita tehdessä; yöt nämä patukat päässä ovat tuskaa joten ei kiitos. Parhaimmaksi vaihtoehdoksi on kuitenkin osoittautunut lämpöpatukat. Ne ovat kuin tavalliset patukat, mutta lämmitettävät. Ei enää tuskallisia öitä ennen juhlapäivää, jihii! Suosittelen kokeilemaan, jos sellainen mahdollisuus on.


Mulla on käytössä OBH Nordican mustat lämpöpatukat. Paketissa on 12 patukkaa. Laita ne lämpenemään ennen kiharoiden tekoa.
Tämä kuva, valitan. Sen siitä saa kun laittaa pikkuveljen kameran taakse hätäillessään..... kuitenkin halusin nyt näyttää tän idean :D

Jos haluat ihan sähärät kiharat, kieritä patukkaan vähän hiusta ja anna olla päässä niin kauan, että patukka on viilennyt. Kivat laineet taas saat laittamalla patukan ympärille reilusti hiusta ja antamalla olla päässä n. 10 min. Näin toimi ainakin mulla ja sain halutun lopputuloksen.

Mua itteeni häiritsee kovasti tuon paidan ryppyisyys :D No pääasiassa on kuitenkin hiukset että.....

Näitä patukoita saa mm. KCitymarketista, jos joku kiinnostui. Mun mielestä kiharoista tuli ihanat, ja aion ehottomasti tehä näillä vielä monta kertaa. Kannattaa vaan laittaa hyvin kiinnettä näihin, kun mulla meinas parin tunnin sisällä lötsähtää tuo kampaus.

Haluan tässä myöskin korostaa sitä, että ei, tämä ei ole yhteistyöpostaus XD Ihan omasta tahdostani haluan vinkata teille helppoa kiharakampausta pienen avustuksen kera!

Mulla ois myös pari muutakin kampausideaa, jotka kyllä vaatii toteuttamiseensa muutaman henkilön lisää, sekä taitavan kuvaajan ja pitkähiuksisen tytön. Tai miksei pohjankin. Myös hiushistoriani -postaus olis kiva toteuttaa!

Nyt toivottelen teille kivaa keskiviikkoa, moimoi!

xTellu

6 kommenttia:

  1. hei mää oon pitkähiuksinen tyttö? ;)

    VastaaPoista
  2. Oi vitsit miten söpöt kiharat tuli! :)<3

    VastaaPoista
  3. Kui pitkä hiuksista oot aatellu?;) ja taitava kuvaaja?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukset lapaluitte kohille suurin piirtein. Ja hyvä tilannekuvaaja ;)

      Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥