21.4.2014

more shoes

Mää vietin la-su yön Muhoksella kaverilla. Mun pääsiäiseen ei oikeen kuulunut mitään erityistä. Pashaa, pääsiäismunia ja satunnaisia koristeita kotona. Kuvailu tapahtu lähinnä Venlalla, joten ne kuvat on siellä vieläki. Puutetta kuvista ei kuitenkaan oo, koska oon saanu/ostellu jotain pientä uutta tässä vähän ajan sisällä.


Yhdet uutukaiset on kiilakorolliset tennarit Halpa Hallista, haha. Nää on varmaan jo sata vuotta sitte menny muodista, mutta mua ei haittaa, koska tykkään ihan hirveästi. Sikamukavat jalassa, siistit, mutta kuitenki vähän erilaiset tuon korkeuden takia.


Nää sopii hyvin monen vaatteen kans, koska näissä on vaan mustaa ja valkosta. Multa oikeestaan puuttukin tämmöset ihan perus näköset kengät, joita käyttää vaikka joka päivä :D


Teksti takkuilee sen verran, ettei mitään järkevää synny. Kuitenkin, kampauspostausta luvassa, joten pysykäähän linjoilla ;)

Kivaa alkanutta viikkoa!

xTellu

1 kommentti:

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥