15.4.2014

Pastelliaarteita kesäksi

Ei vitsit miten magee sää! Ja viikonlopuksi luvattu kunnon helteitä, ei normaalia tähän aikaan vuodesta täälä pohjoisessa huh. Jokatapauksessa, tuo aurinko on tuonut muhun jo sen verran iloa ja energiaa, että mulla ois muutamaan seuraavaan postaukseen kuvat valmiina. Suunnitelman tasolla on vaikka ja kuinka monta postausideaa, kunhan ne vaan pääsis toteuttaan.

Pääsiäinenkin kolkuttelee ovella. Ei oo enää kauaa kun lämpötilat alkaa kohoilee siihen 20 tuntumaan ja kun päättötoikkari tyrkkäistään kouraan. Ei oo enää kauaa siihen vuoden kestävän odotuksen päättymiseen kun vapaus koittaa.

Edellisessä merkinnässä esittelin TET-paikkaani, johon olin enemmä kuin tyytyväinen! Lisäropseja tuo vielä se, että parisen vuotta vanhempi kummin tyttö törkkäsi perjantaina minun ja muutaman muun nokan eteen semmosen vaatelaatikon että oksat pois! Kamaa, jonka oli tarkoitus mennä kierrätykseen. Sinne työnsin pääni nenä täristen ja silmät kiiluen. Aarteitahan sieltä löytyi......


Revity farkut Rakkausavokkaat Ruskea vyö


Korkkarit ovat kyllä kiitettävän korkeet. Nuilla ei koko päivää tepastella, ei sitten millään tai missään. Silti tykkään niistä tosi paljon! Saa söpömmän värisiä hakea..


Farkut on runsaalla kädellä revityt. Muutamiin repeämäkohtiin on tungettu myös jotain kukkamaista mukaan, joka sopii mulle varsin hyvin, koska kengät on melkein samaa sävyä kukkien kanssa. Housut jalassa -kuvaa en valitettavasti saanut otettua, kun luonnon valoa ei enää ollut tarpeeksi tuhansien asetelmakuvien jälkeen. Silti aika varmasti tuutte näkemään ne mun jalassa jossain asussa vähän kesämmällä (?).


Tämän ruskean vyön ajattelin yhdistää juurikin nuihin farkkuihin. Vaaleanpunainen ja ruskea sopii niin kivasti yhteen. Okei, näin leipomisesta kiinnostunena mulla tulee nuista väreistä lähinnä mieleen mummon pieni vaaleanpunaruskea ja kotoisa kahvila. Tosi söpöä.


Kaikenkaikkiaan oon ollut muutaman päivän tosi materialismionnellinen. Odotan kesää en vain sen lämmön, vaan myöskin monien eri asuvaihtoehtojen vuoksi!

Mites te ootte hurahdellut jo valmiiksi rikkinäisiin pöksyihin? Vai oletteko sitä mieltä, että ne ovat pöljien hommaa? Sama ostaa ehjät housut kun samalla hinnalla saa!

Huomenna blogilleni tulee vuosi täyteen. Käsittämätöntä kuinka aika sen kuin viilettää eteenpäin. Jos teillä on jotain toivepostauksia, voisin yhden toteuttaa. Pistäkää vain idiksiä ja toiveita tulemaan!

Nauttikaas pääsiäisestä, lukijat ihanat♥

xTellu

12 kommenttia:

  1. Ihanat korkkarit ja farkut, mää tykkään niin paljo tuollaisista revityistä farkuista♥

    VastaaPoista
  2. wau! ihastuin etenkin nuihin korkkareihin. jotenki niiin mun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on aika coolit! Tepastelen niillä täällä kotona aina päivisin XD olo on jotenki tosi tyhmä ;D

      Poista
  3. Tää sun blogi on ihan törkeen hyvä!:) tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
  4. ai että ihania!<3 Mä tykkään tuunata vanhoja vaatteita ja mikäpä ihanempaa ku joku antaa ihania vanhoja vaatteitaan pois!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ;) Mä en hirveesti tuunaile kun ei oo ompelukonetta, mutta oishan se kätevää! Sais vaatteista ihan omannäköisiä.

      Poista
  5. Tää blogi on aivan ihana!!:)

    VastaaPoista
  6. Aww mitkä kengät! ♥

    VastaaPoista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥