22.2.2014

Kehyksien vallankumous

Lauantai-päivää!

Tänään ois vuorossa vähän sisustusjuttuja. Tai lähinnä infoa mun huoneesta ja aikomuksistani sitä kohtaan. Nii että jos ei kiinnosta ni paina ruksista vaan! :D

En oo mun huonetta viimeaikoina kauheesti esitelly tämän blogin puolella. Syynä se, että meillä oli aikomus tehdä yks remonttia pikkusen suurempi projekti tähän meän huusholliin, niin ajattelin vasta sen päätyttyä tehdä varsinaisen huonepostauksen. No tää projekti on kuitenkin viivästyny mun kärsivällisyyteni rajan toiselle puolelle asti, joten vähän aikaistetumpaa versiota mun huoneesta sitten! Jostakin täytyy aloittaa, niin otetaan ekaksi käsittelyyn mun sänky sisälmyksineen. Ei mitään hajua mitä mallia, merkkiä, laatua tai edes mistä kaupasta tää nukkumiseen tarkotettu kapistus on, mutta värin sentään tiedän! Musta, laatikkomainen, jonka voi siis kirjaimellisesti avata ja kannen noustessa sisältä paljastuu ikuisesti verkkokalvoille piirtyvä vaatekaappimainen sekasorto, jota ei ole muistettu siistiä pitkiin aikoihin. Lisukkeena salaatissa vielä muutamia random tavaroita, jotka haluan säilyttää, mutta joilla ei käytännössä tee mitään puhumattakaan niiden arvottomuudesta.


Sängyn päällä on tietysti ne pakolliset nukkumiseen tarvittavat asiat, mutta niiden lisäksi vielä valkoinen, kauan sitten hankittu päiväpeitto. Koristeena vaihtelee mielen mukaan tyynyt ja harmaa viltti. Punainentyyny on lähtenyt vekeen koska kyllästyin siihen. Itseasiassa siitähän mun pitikin kirjoittaa kyllästymiseen asti, siitä kyllästymisestä. Seuraava suunnitelma huoneen varalle: muuta kaikki asiat mustavalkoisiksi, paitsi lasipurkit ja niiden sisältö.

Ilmaisin asiani ehkä harvinaisen selkeästi. Siksi siis punainen tyyny ja kaikki muukin punainen potkaistaa pihalle mun huoneesta sen kummempia miettimättä.


 Näistä kehyksistä riittää kertomista. Jokun aika sitten, eikä ihan pikkunen aika, aloin hamstraamaan kehyksiä huoneeseeni. Järjetön idea, varsinkin kun se menee siihen, että ne kaikki hamstratut kehykset ei enää edes mahdu mun huoneeseen. Silloin ne pitää tunkea sängylle. Juurikin torstaina ostin Prismasta neljät kehykset, ja taisivat olla myös viimeiset tähän huoneeseen. Voitte kuvitella mun oman asunnon, jos joskus semmosen tuun saamaan.


 Kerran näissä kehyksissä päästiin jo vauhtiin, niin sama kai se on jatkaa tällä linjalla. Alati muuttuva hyllyni näyttää tällä hetkellä tältä.Vaatekauppojen kuvastoista leikatut lähes mustavalkoiset kuvat on mun valttikortti, kun kehyksistä puhutaan. Että vinkki sinne vaan! :D


Sänky- ja hyllykköseinän vastakkaisella seinällä komeilee tämä mustavalkoinen juliste. Sen lisäksi seinän vierustalla töröttää valkoinen kirjoituspöytä, kello ja Ikean kapea, peilillinen lipasto.


Tältä näyttää kirjoituspöytäni päällinen (hetkinen, suomenkieli hallussa?). Kuvassa näette myös toisen paheeni kehyksien ohella. Lasipurkit, jotka ovat suolakurkkupurkkien toinen elämä. Tiketit veks ja hajuvettä purkkiin, siinä resepti näiden tekoon! Täytteeksi sitä mitä kaapista löytyy, tai vaikka kaikki tarpeellinen. Näitä aoin kerätä myös sen verran, ettei ainakaan pulaa tule.


Kirjoituspöydän vieressä on tämä aiemmin mainitsemani lipasto. Sen päällä on kalenteri ja iso musta ei susi, vaan pyykkipoika. Siinä, jos kunnolla tihrustatte, voitte nähdä mun ostoslistan huoneeseen ostettavista tavaroista.


Ja jotta vaikutelma olisi todella toimistomainen, on kalenterin vieressä vielä tekorillit, Seppälästä.


 Näiden kahden yllämainitun kalusteen välissä jököttää kello. Lattialla, koska se meni rikki, ja hyllyllä se joutui kehyksien vallankuoksen uhriksi. Lattialla se sai kaverikseen kameran ja sen kodin.


 Huoneen ovea koristavat sen asukkien nimien etukirjaimet. Jos joku ei siis vielä tienny, on tuo yksi iso huone jaettu kahteen osaan; toisella puolella minä ja toisella puolella kaksi veljeäni. Älkää kysykö mitään, haluan ikikikikikikikikikioman huoneen. Vaikka kyllä tämä tähän hätään kelpaa..........

Toivottavasti pystyitte hahmottamaan huoneen päässänne, koska kokonaiskuva jäi nyt uupumaan. Kysykää jos on kysyttävää, vaikka äskön kehotin olla tekemättä niin. Yritän parhaani mukaan vastailla.

Huoneen sisustaminen jatkuu tämänkin postauksen jälkeen, katsellaan jatkossa, mitkä askeleen etenemisestä tullaan näkemään blogin puolella!

Hyvää päivänjatkoa, palaillaan!

xTellu

// Mahtavaa miten ootte innostunu kommentoimaan! Jokainen positiivinen kommentti tekee päivästi ainakin hitusen paremman ja pitkittää motivaatiota kirjottaa tätä blogia satavuotiaaksi mummoksi! Kiitos siis hirmuisesti jokaisesta kommentista♥

18 kommenttia:

 1. Ihania sisustusjuttuja sulla huoneessa ♥ määki jaan huoneen mun pikkusiskon kans joten et oo todellakaan ainut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 joo aattelinki, että siellä saatta olla muita kohtalotovereita :D

   Poista
 2. Noi kehykset on kyllä tosi kivoja!

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
 4. Aaivan ihana huone sulla!!<3
  Itekki aattelin alakaa tätä mun kaaosta sisustaa ja maalaamaan..xd
  (oot tosii kaunis!!<3:*)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, sisustaminen on kivaa puuhaa ;;)

   Poista
 5. niin siisti huone sulla! mun pitäis joskus tulla livenäki kattoo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Ja mahollisimman äkkiä kiitos.. :D<3

   Poista
 6. Ihana postaus ja tosi ihana huone sulla! :)

  VastaaPoista
 7. Niin siisti tyyli sun sisustuksessa! Toi kehys idea on ihan sika hyvä!! (:

  VastaaPoista
 8. Haastoin sut !:) haaste löytyy mun blogista http://veeeralinas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. tää ei nyt tähän mitenkää, mutta sillon kun teit niitä macaronseja, ni onko se kaakao siinä vaan värinä, vai tuleeko siitä suklaan makusta? ja laitetaankoko siihen tummaa vai vaaleaa kaakaota? :D

  tää on niin kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tietysti, haluaako siihen taikinaan suklaisempaa makua ja että kuin tummia niistä leivoksista haluaa, mutta jotta vastaisin sun kysymykseen, niin vaaleaa kaakaojauhetta, joka tulee vain värin vuoksi. :) Kiitos!

   Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥