30.1.2014

Food

Moi! pitkästä aikaa...

Ollu aika kiirusta tää viikko tässä, ensviikon tiistaina nimittäin tapahtuu jotain tosi jännää! Tällä viikolla oli kaks koetta, ja hirveästi valmisteluja ensviikolle. Tuskin kertaakaan postaan taas viikkoon, niin täyteen ahettu kalenteri on, mutta kaiken kiireen jälkeen tulee sitäkin jännittävämpää asiaa! Ainakin mun mielestä ;)

Mutta, oon viimepäivinä koonnu vähän kuvia mun aterioista, ja kun se Päivän ruoat -postaus jäi vähän, niin korvattakoon se tässä :) Kuvat on puhelimella otettu, joten pahoittelut laadusta...

Erään sunnuntain aamupala. Viikonloppusin, ja varsinkin sunnuntaisin en syö hirveen tuhtia aamupalaa, koska a) herään yleensä tosi myöhään ja b) sillon ei oo koulua, niin ei tarvii sinne santsata. / Kanamunaleivällinen iltapala. / Erittäin tylsän näköinen aamupala, jonka vetäsin naamariin eilen. / Tarjotin näyttää suurinpiirtein tältä aina koulussa. Salaatti, ruoka, leipä ja maito. Kyllä riittää energiaa opiskeluun, ei tuu pää kipeeks ja pysyy virkeenä! Suosittelen syömään kouluruoan, jos teillä siihen on mahdollisuus. Sitä ei ole turhaan tarjolla.


Välipala ja aamupala on ne ateriat, joita tykkään värkätä eniten. Tässä yks mun tavallisimmista välipaloista, jonka värkkään nälkäsenä ku mikäki! Meillä on ruokailu tosi aikasin koulussa, ja varsinkin jos on seittämän tunnin päivä ni puuuuh! / Oon iltaliikkuja, eli liikun useimmiten ennen iltapalaa. Suorituksen jälkeen masuun kulkeutuu rahkaa ja ananasta tai muita hedelmiä, ruisleipää jossa tonnikalaa ja maitoa. Runsaasti proteiinia siis! Joissakin liikuntalehdissä saattaa lukea, että ilta kuuden jälkeen ei kannata syödä, mutta täähän on hölynpölyä! Jos oot kyllänen nukkumaan mennessä, voit olla varma että uni tulee hyvin. Jos taas oot nälkänen, ei yö meekkää nii hyvi ku aivot huutaa energiaa. Ja seuraavana päivänä oot rättiväsyny. Joten päivällinen ja iltapala suositeltavaa! :) / Aamiainen... / ... x2.


Tässä tää mun hedelmäsekotus. / Käytiin kavereitten kaa Krankassa syömässä, ku ei ehitty pitää pikkujouluja niin edes jotain. Söin kebabia ranskiksilla. / Aamupalaa... / Ja vielä toinen kouluruoka!

Siinä oli jotain osviittaa meitsin syömisistä. Tykkään hirveesti asetella ja värkätä ateriat hienoiksi, koska sillon ne on myös kivempi syödä.

Miten teän viikko on sujunu? Kohta on taas viikonloppu ja saa levähtää ennen uutta viikkoa. Aika vaa vyöryy eteenpäin, eikä sitä voi millään hiastaa. Kohta on jo kevät, sitte kesäloma ja taas kouluun. Noh, eletään sentääs päivä kerrallaan! :D

Kivaa torstai-iltaa teille<3

xTellu

4 kommenttia:

  1. Tykkään nniin paljon tästä blogista!! tää on kehittynyt ihan hurjasti ja teet mielenkiintoisia postauksia. käyn aina katsomassa että millon on tullut uusi postaus. hyvää viikonloppua sullekki!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi eikä, vähänkö kiva kuulla! Ihana että moni teistä on huomannu mun kehityksen, sitä ku ei ite monesti meinaa huomata. Kiitos vielä<3

      Poista
  2. ootpa kyllä nätti :)! ja tosi ihana tää sun blogis ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) ulkoasu, kuvat, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :>

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijjoi nyt kiinnostaa tietää että mitähän kautta tulit? :D kiitti hirmusesti, ihana että tykästyit!<3

      Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥