16.11.2013

Aamu-, väli- ja iltapalaehdokkaita

Kuvapostausehdotuksiin oli joku laittanut että "päivän ruoat". Noh, en halunnut toteuttaa tätä kuvapostauksen yhteydessä, enkä varsinaisessa "päivän ruoat" muodossakaan. Jätin asian siiskin sikseen. Mutta pari päivää sitten, kuin salama kirkkaalta taivaalta, tuli idis että hei, toteutetaan se näin! Sanoista tekoihin.



Ideana tässä postauksessa siis on vinkata teille terveellisiä ja hyviä aamu-, väli- ja iltapaloja. Sekä myöskin täyttäviä :D




Aamupala:
Torstaiaamuna söin melko tuhdin aamupalan, koska edessä oli seittämän tunnin koulupäivä. Masuun kulkeutui reisleipää, yksi kipale banaania ja mandariinia, jogurttia sekä mysliä ja tuoremehua.


Kyllä tuli masu täyten tällä aamupalalla! Muistakaa hei, aamupala on päivän tärkein ateria ;)


Tämännäkönen aamupala on mulla monesti vaihtoehtona. Juomalisäys; maito. Ei kuulemma oo tarpeeks kalsiumia tuossa aamupalassa :D Puuron tein seuraavsti: 1 dl kaurahiutaleita ja 2,5 dl vettä. Kahdeksi minuutiksi mikroon, sekoitus, ja vielä minuutiksi. Kahtokaa viimesellä minuutilla ettei se kiehu yli! Ripaus suolaa ja päälle kylmiä mustikoita! Toi on niin hyvää.


Välipala:
Tämä ei siis tarkoita sitä ettenkö söisi myös lounasta. Kouluun ei vaan nyt viitsisi kameraa roudata... Koulusta kotiin tullessani söin välipalan, joka piti sisällään ruisleipää, kurkkua, tomaattia, jogurttia ja mysliä. On tuo mysli vaan niin vietävän hyvää! Ja kirsikkatomaatit, awee




Iltapala:
Ja sitten vielä iltapala. Näköjään aika monella "palalla" syön ruisleipää, kurkkua ja tomaattia :D Mutta se vaan on niin hyvää! Tässä oli lisäksi vielä hedelmäseos jota nykypäivänä haraastan liiankin usein... ^^ Mä käytän tohon seokseen yhden mandariinin, omenan ja banaanin sekä puoli säilyketölkillistä ananaspaloja. Usein laitan vielä muutaman viinirypäleen joukkoon ja kruunaan koko komeuden hedelmäpommi jogurtilla tai maitorahkalla! Juomana oli maito. Mainittakoon tässä nyt vielä sekin, että kyllä, syön päivällistä, mutta en jaksanut panostaa kiireen vuoksi ulkonäköön, joten siksi sekään ei nyt lukeudu tähän postaukseen :D

Pahoittelut kuvien vähän huonosta valotuksesta, mutta (varokaa pitkää litaniaa tekosyitä!) aamulla ja illalla on jo niin pimeää ettei sisävalo riitä, vaan täytyy käyttää salamaa. Ja sekin vielä, että aamulla käytin aamupalan valmstukseen, asetteluun ja kuvaamiseen sen verran aikaa, että syöntiin jäi vain pari minuuttia :D Joten kuvia ottaessa tuli hieman kiirus.

Mutta etteköhän te niistä selvää saa, ja postauksen ideakin aika varmasti selkiytyi. Toivottavasti tää antaa teille inspistä duunailla kivan värisiä ja näköisiä paloja arjen iloksi! 

Moikka teille ♥


(tämä postaus on ajastettu kiireen vuoksi)

xTellu

4 kommenttia:

  1. olipa kiva postaus,tykkäsin hirveesti! :) + huippu blogi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla että tykkäsit :)

      Poista
  2. heei namin näköstä! vois itekkin joskus vähän enemmän panostaa noiden leipien yms. ulkonäköön (sisältöönkin) niin olis vähän hauskempi syödä. ihan hymyilyttää kun ite syön tosi samanlailla sillain paljon leipää jugurttii myslii ja mustikkapuuro mun lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääk ihana kommentti :3 joo emmääkää jaksa aina panostaa mut on se kiva syyä ku ruokaki näyttää houkuttelevalta!

      Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥