24.6.2014

tapahtunutta

*Syvä huokaus*. Ompa kiva olla täällä taas. Parin viikon ajan ollu hirveä syyhytys kirjottelemaan jotain kivaa, mutta kappas kun homma menee niin että en voi tällä mun käyttäjälläni ladata kuvia tähän koneelle, joten siks iskä tekee sen aina. Mun postaustahti menee siis sen mukaan, miten iskällä on aikaa laittaa ne kuvat. Ai että ärsyttääkö?

Ärsytyksestä kivoihin juttuihin. Toissaviikolla Venla oli taas pitkästä aikaa meillä. Syötiin litran verran Ben & Jerry's:tä, otettiin sikana kuvia, tehtiin mun blogilleni uus banneri, valvottiin ja syötiin liikaa karkkia. Kuvia siis on, mutten viihtis laittaa parin viikon takasia räpsyjä tähän syssyyn nyt. Asukuvia siltä viikolta kyllä on tulossa. Pääsin myös mukaan Baby lips- Suomi testiryhmään.

Viimeviikko vierähti Saarijärvellä Summassaren kylpylä-hotellissa. Juhannusaattona kotiuduttiin - tai siis muut kotiutu, mä jatkoin matkaani junalla kohti Pelloa. Petran kans vietettiin juhannusta mökillä jossain mehtän keskellä. Saatte kiittää onneanne, koska en aio näyttää teille täydellisiä auringonlasku- tai makkaranpaistoanuotiolla- kuvia. Syynä se että vaikka kamera kulki koko ajan matkassa, en tajunnut käyttää sitä. Noh, heitin sentään talviturkin ja paiston vuoden ekat vaahtikset.

Sunnuntaina kotimatkalla käytiin Haaparannassa. Oreo-suklaata, Rock Pollyjä ja Fantaa. Ja kävipä muuten niinkin huonosti että edellisessä postauksessa näkyneet arskat meni tuusan nuuskaksi. Onneks ostin vähän aikaa sitten uuet.

Mistä haluatte nähä kuvia? Ben & Jerry's:tä, kivasta asusta vai tyhjentämättömästä matkalaukusta?

Tässäpä teille siis edellisviikkoisia tuntemuksia.


Ostin jokuaikaa sitten sortsit, joita voin käyttää ihan vaan kotona oleiluun ja urheiluun. Ihanan pehmeet ja oranssi sopii mun muihinki urheilukamppeisiin. Sivussa taskut ja takana kolmas. Kotoisin JC:stä.

Tällä hetkellä ihmetellään että mihinkäs se kesä yhtäkkiä katos. Ehkä ihan hyväki että välillä on viileempää. Viikonloppuna mennään käymään Pyhäjoella ja ensviikko on onneks ihan vapaa. Lomailua tiiättekös. Mulle kuuluu tällä hetkellä hyvää. Kohta on ripariki.

Mitäs tykkäätte tällasista vähän enemmän kuulumispostauksen suuntasesta merkinnästä? Näitä ei kamalasti oo näkyny, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Ajatuksen juoksu on sekavaa ja nopeaa mutta toivon mukaan kuvat miellytti. Ajattelin myös heivata leipomisen taas virallisesti harrastus- kategoriaan. Katsellaan!

xTellu

2 kommenttia:

  1. Ihana ku oot tänne taas päivitelly!
    Oon miettiny että mihin sää oot oikein kadonnu. Ja kiva kuulla mitä oon tehny :)
    Hei ja etkös sää sillon viime tipassa täyttäny sen ilmottautumisen tohon baby lips -juttuun?
    Ois mukava vaihella kuulumisia oikeen kunnolla, parin päivän päästä nähään ni sitte vaikka? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytin! Todellakin, juttua kyllä riittää viikonloppuna! :)

      Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥