17.1.2014

Venyy ja paukkuu

Moi!

Nyt ois vuorossa jotain vähän urheilullisempaa niien leivosten sijasta :D Päätettiin tossa lokakuun paikkeilla kaverin kans, että mehä saahaa jouluna spagaatti. Tai kaveri sen iteasiassa jo saiki sillon. Siitä lähtiki sitte semmone päivittäinen rumbavenyttelyrutiini käyntiin ja se on jatkunu tähän päivään saakka. Mää nyt vähä kerron tätä mun venyttelytarinaa, ja näytän kuvia matkan varrelta. I hope you enjoy it!


Tältä näytti tilanne toisena venytyspäivänä. Tässä se ei näytä paljolta, mutta kun itse tuota on tekemässä niin... Mutta kummasti sitä venyy! :D


Tässä toinen kuva ajalta "jolloin olin vielä kankea". :D Tää on otettu kaks viikkoa ton ekan kuvan jälkeen. Aaaikas hyvin mun mielestä, kun ottaa huomioon kaks päivää jolloin "en jaksanut" tai "ehtinyt" tai "viitsinyt" venytellä. Syynä oli jokin nuista plussattuna esim. kaverilla oloon tms. Laatukin vähän kusee koska ei nuissa "hektisissä" tilanteissa jaksa alkaa vääntämään mitään asetuksia. Peellä mennään.


Kun suunnilleen tässävaiheessa ollaan ei tulokset enää näykkään niin selvästi. Tää kuva on muistaakseni viikon päästä tosta edellisestä kuvasta. Mutta, älä lannistu! Kyllä se kärsivällisyydellä siitä vielä menee!

Tällä hetkellä tilanne on jotain ton vikan kuvan luokkaa. Oon vähentäny venytyspäiviä kolmeen/vk, koska meinas niveliä särkeä ja lihakset ei enää ehtinykkään palautua seuraavan päivän venytyksiin.

Eka ja vika kuva on otettu samassa paikassa, joten siitä voitte verrata muutosta. Ite oon tyytyväinen nyt jo, vaikken vielä ihan maahan asti saakkaan, mutta venyn ainakin enemmän kun noin kolme kuukautta sitten!

Nää on näitä radikaaleja elämäntapamuutoksia... :D Eivaa, venyttely on hyväksi, ainaki mulle on uskoteltu niin, joten jatkan sitä edelleen. Älkää tekään ottako siitä liian suuria paineita, joka päivä ei todellakaan tarvitse venytellä!

Tänään käytiin luokkakaverien kans syömässä Krankassa, ja hyvää oli! Instassa on kuvia jos jonkunnäkösiä @telllu

Pitäkää oikein kiva, rentouttava ja leppoisa viikonloppu!

xTellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥