1.12.2013

joulujuttuja

Joulukuu on täällä!

Sen inspiroimana aloin mietiskelee mun lemppari joulujuttuja ja jotain tuli kuvailtuakin! Tein eilen mulle joulukalenterin, ku ei ollu kaupasta ostettua. Kai vielä 14-vuotiaana saa olla riippuvainen joulukalentereista...? Linkkaan tähän sen ohjeen, niin tekin -jotka ette sitä ole ostaneet- saatte tehdä sen itse! Itse tehty on parhautta.

Lainasin koululta torstaina Arhur Conan Doylen Baskervillen koiran. En oo vielä alottanu, mut ihan mielenkiinnosta tsekataan, millasia ne kuuluisat Sherlock Holmes- dekkarit on.

Tässäpä se mun joulukalenteri, kaikessa yksinkertaisuudessaa... Teko-ohjeet täällä.(klik)



Kynttilöitä ja tuikkuja tulee varmasti poltettua joulukuun aikana paljon. Ulkona on niin pimeetä, niin niistä saa semmosta tunnelmallista valoa. Villasukat, takkatuli, glögiä, Doylen kirja, ulkona paukkuva pakkanen, kynttilöitä.... Aijjai.


Joulukukat kuuluu myöskin parhaimmistoon! Vaikka nää kukat on äidin synttärikukkia, niin silti ne on ihan joulun näkösiä. Ei ne kukat pelkän kesän merkki mun mielestä ole...


Glögi, kaakao, appelsiini-suklaajuoma... Mikä tahansa käy! Kaikki on kuumaa, ja lämmittää kivasti. Palaillaan tohon appelsiini-suklaajuomaan hieman myöhemmin... ;)


Itse leivotut jouluherkut. Tortut, piparit, kinkkujuustosarvet... Pilvin pimein perinteistiä ja ei-perinteisiä herkkuja! Leipominen, täältä tullaan!


Jouluvalot- ja koristeet tuo myös sitä kaivattua jouluntuntua. Näitä viritellään pitkin pitäjää. Ei tarvi enää tavallisia kattolmappuja!

Siinä oli kuvien kera joitain mun satunnaisia joululemppareita. Mitkä on teidän lemppariasioita joulussa tai sen odotuksessa? Löytyykö samoja? Onko siellä joku muukin leikki-iästä uloskasvanut joulukalenterin perään hönkijä?

Ihanaa adventtia murut ♥

xTellu

2 kommenttia:

  1. itken ku mulla ei oo kalenteria t. kassu kohta jo kuustoista! onneks koko perheen lemppari toljanteri ;) pus :* niijooo kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep onneks on Toljanteri! Haha kiitos :3

      Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥