15.9.2013

yksi paita, kolme asua

Parissa blogissa oon joskus bongannu tämännäköstä postausta, joten aattelin itekki tehrä! Musta tämmönen on aika kiva, kun huomaa miten voi tehä erilaisiaki asuja, vaikka on yks ja sama paita.



Vaatekappaleena toimii siis ginasta ostettu ruusupääkalloteepaita. Tykkään tuosta tosi paljon, vaikka pääkalloinen onki. Päällä oli myös H&M:män chinot ja kirpparin jakkubleiseri. Kiitos Tessalle kuvista ♥ Kaverina tässä kuvakollaasissa toimi Olga ♥ (klik) Kurkatkaa Olgan blogista myös muutama muu kuva tästä asusta! :)

 


Tässä asussa pääkallopaian mukana roikku perus mustat farkut ja glitteristä ostettu huivi, sekä H&M:män hattu. Niin, ja balleriinat. Tää oli mukavan rento sunnuntaiasu. Kiitos kuvista Mira♥





Ja viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä sortsiasua! Sain vihdoin korjattua tuon napin, joten nämäki pääsi käyttöön, ehkä viimeistä kertaa ennen talvea. Neuletakki on H&M kuten myös baltsut ja sortsit ovat arvoitus. Kiitos Tessa ♥


Siinähän oli kolme kärpästä yhdellä iskulla! Mitäs tyksitte tämmösistä postauksista? Ja kertokaahan, mikä oli teidän lemppari yhdistelmä!



xTellu

7 kommenttia:

  1. huippu postaus!! ykkönen oli mun suosikki :) sulla on tosi ihania vaatteita, kelpais mullekki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että tykkäsit! Jep, ykköne oli munki mielestä paras ;) kiitos!

      Poista
  2. ykkönen on munki mielestä paras, mut muutki ihania :)

    VastaaPoista
  3. hihii jes tuo paita on ihana,kannatti ostaa;)!! ihania vaatteita ja kuvia muutenki<333<3:) -petra(et varmaa arvannukkaa:DDd)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ei mikään turha ostos todellakaan ;) kiitos !<3 haha joo en xD

      Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥