2.9.2013

Viikko meni jo

Ohops. Siinä vierähti viikko iha nui vaa mulle kertomatta, että käypä välillä postailemassaki.

Haha syynä iän ikuinen koulu. Sille on hyvä vierittää kaikki syyt. Ja se että ku meillä on seittämän tunnin päiviä. Ja perjantaina oli koe. Ja pe-la olin kerhonohjaaja koulutuksessa. Ja eilen olin nii väsyny. Syitä riittää.................

Edellisessä postauksessa oli instakuvia joten laitetaanpa toinenki postaus. Huomenna tulee leipomusta, joten pysykää kuulolla!!!! (ainiin mun ei pitänyt luvata mitään........)

 Viikko sitten maanantaina isukki tuli töistä mukanaan meikäläisen uuet kuulokkeet! Noi on vartavasten tarkotettu urheiluun, joten ei ole vaaraa, että kesken juoksun saat alkaa kaivelee tippunutta kuuloketta maasta toukkien seasta. Yh.

Kouluakouluakoulua. Jokune lomapäivä olis mulle ihan okei. Tai siis jee.

Tiistai oli päivä jolloin en panostanut suoraansanottuna mihinkään. Kuoluun joo. Meillä oli liikkaa, ja kaiken lisäks käytiin puupuistossaki, ni farku oli not.

Täti kävi täälläpäi miehensä kans, ja toi mukanaan uuen paian ♥ Kiitoss :)


 Myöhässä oleva köksänläksy leivottiin illalla seittämän aikaan. Juustosarvia ja suklaa muffineja. Tein sillä amerikan muffinit- ohjeella.

Taas koulua......... Yllättävän lämpimiä päiviä oli viimeviikolla, vaikka nii moni sitä syksyn tuloa onki hehkuttanu. Byy kylmä ja harmaa nouuuu. Jeee kylmää, niin saa lähtä villapituliostoksille, ja lehet kyllä on värikkäitä niin kauan ku niitä ei tarvii haravoia!

Taas hamepäivä, tällä kertaa koulussa! Oli mukava olla välillä erikoine, vaikken hameita kauheesti piäkkään. #eisovimullemuttapiänsilti

Ja tää kuva on sieltä koulutuksesta. JEA.



Mitäs teän viikkoon kuului? Postauksettomia päiviä kenties?!

Oooh, huomenna on kaks sanista, ja tänään menee kirjoissa palautuspäivä. Läksytki tekemättä. Pitäskö sitä pikkuhiljaa siirtyä oman huoneen puolelle....?


xTellu

PS mukavaa syyskuuta!

9 kommenttia:

  1. Anonyymi2/9/13 20:49

    Ollos hyvä paidasta! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi2/9/13 21:37

    Sulla on ihana blogi!! :) - aada

    VastaaPoista
  3. Anonyymi4/9/13 18:00

    Millanen kamera? :) ++oot tosi kaunis!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vai? Ööy muistaakseni Canon EOS 450 :D en oo kyllä iha varma :)

      Poista
  4. Mistä kaupasta noi kuulokkeet ja paljo makso? :)) ++ oot iha sika nätti!! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään tietoa koska synttärilahja :D kiitos :)

      Poista
  5. Tunnet Hannen täältä kannuksesta.Hän kertoi mulle koulussa tästä sun blogista joten mähän sit heti ekalla välkällä kirjoitin osoitteen hakuun.Toisella välkällä olinkin jo lukija.Joten olen nyt ekaa päivää lukijanasi.Ihana blogi jo nyt.Ja oot tosi kaunis.

    VastaaPoista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥