23.8.2013

Good or bad

Ihan hetki sittenhän mä kuulin herätyskellon raivostuttavan älinän, ja nousin innottomana maanantai aamuna sängystä ja raahauduin vessaan. Ihan vähän aikaa sitten mää pyöräilin kavereitten kans kouluun viikon ekalle tunnille, kemian tunnille. Siitä on ihan vähän aikaa. Todellisuudessa viis päivää. Sis tää viikko on menny hirviän nopeesti, ja mää en oo pysyny päivistä perillä. Tiistain jälkeen oon ollu joka päivä Amon kanssa, mikä on ihan mukavaa, että on jotain tekemistä :D Ja kun niillä on se vaihtari... :D Ei oikeesti.

En oo ees vilkassu tätä konevanhusta, mutta mua se ei kyllä haittaa. Pitää olla muutaki elämää ku kone ja netti. Mutta silti tuli taas ikävä tätä tänne kirjottelua :D

Turhista jaaritteluista jonnekki muualle. Asut vanhenee sitä mukaa kun tää konekkin, joten laitetaahan nyt vihdoin ekan koulupäivän rytkyt! Vaikka siitäki on jo hmmmm... viikko ja kolme päivää... :D Hitaat vatvotat vielä tätä asiaa.


T-paita Gina Tricot
Housut ♥ Kirppis
Bleiseri Kirppis
Laukku♥ Cubus
Kengät Din Sku
Koru♥ Glitter

Tämä good or bad- paita on uus, ja ostin tän sillon sunnuntaina, kun kävin Oulussa. Mukaan tarttu myös saman mallinen, mutta erivärinen pääkallokuosinen paita. Tuutte näkemään sen kyllä joskus! :D



Tosiaan, kun en ees katsetta ole tälle koneelle suonut, nii ulkoasun muokkaaminen jäi myös vähän kesken :D Ja jää meibi nytkin... Uhups.

Tämän näkösenä lapsin tämän kouluvuoden ekana päivänä pitkin koulun käytäviä. Iloisena siitä, että vihdoin on jotain tekemistä. Tänään kyllä lampsin siihen malliin, että olisin jo loman tarpeessa. Ihminen ei ole koskaan tyytyväinen.


Mitäs teillä oli päällä ekana koulupäivänä? :)

2 kommenttia:

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥