16.4.2013

pala elämää, kakkua ja kaipuuta

Heippa ihanuudet! :)

Juttelimpa tossa vanhusten kans (jälleen...) ja ne oli sitä mieltä, että voisin aloittaa uudelleen, puhtaalta pöydältä ja aiheen kanssa. Tämä siksi, etten pysty pysymään erossa täältä. Tulee kauhee kaipuu.;)

Ja niinku tosta jättisuuresta bannerista (miten sen saa pienemmäksi?!) ei toki huomaa, aihe pyörii enemmänkin keittiön ja leipomuksien ympärillä. Joo ihan kuiva joku teini leipuri, pyyyhh, eihä se mitää osaa!! LOL. Tollee varmaa moni aattelee, mutta tästä mä tykkään, ja tässä mä haluan kehittyä! Ei kukaan ole syntyissään ollut mestari.

Joten, tää blogi pysyy, kuin pysyykin vielä pystyssä! Jihaa. Mutta ajatusten pois viejänä ;) Ja niin, novellejakin on tulossa, kunhan ne olisi sellaisia, joita voisi julkaista. Mulla on nimittäin yks iiiso projekti tekeillä ;) Mutta siitä sitten, kun se on valmis (eli joskus puolen vuojen päästä... xd).

Juuh. No mitäs näi muuten tykkäätte tosta bannerista (huolimatta siis sen suuresta koosta...) ja ylipäätään tästä ideasta? Nii jos en vielä sen tarkemmin selitelly, niin aion tässä leipoilla juttuja pitkin elämää, ja ottelen kuvia aikaansaannoksista tänne, ja jos vaikka ohjeitakin jakelis? :)


Muttas, näin on taas yks kiva päätös tehty mun elämässä. Näitä kivoja päätöksiä onkin tullu mukavasti tässä lähiaikoina ;)
 
   

13 kommenttia:

  1. Kiva ku aloit taas kirjottelee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukava ku löytyy vielä lukijoita ::)

      Poista
  2. jesjes!:) mahrava juttu ja odotan innolla postauksia.. :) ja banneri on kiva ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) se pitää vaan vielä pienentää... :D

      Poista
  3. Onneks jatkat kirjotteluu ;) mä ainaki luen tätä :D
    -Heidi

    VastaaPoista
  4. ihanaa että jatkat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) samaa mieltä! tää on nii mun juttu.. :)

      Poista
  5. Kiva juttu, että jatkat tän blogin pitoa :) ulkoasu on ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. joo tää kone on seko... välillä se antaa julkasta kommentit ja välillä ei -.-

      Poista

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥